Om Lasse Larsen Huse

Byggefirma bygget på kvalitet, tryghed og stolte kunder

Hos byggefirmaet Lasse Larsen Huse tror vi på, at kvalitet betaler sig, og at glade kunder er den bedste reklame. Derfor er høj kvalitet, tryghed og stolte husejere afsættet for vores huse.

Kvalitet er præcis, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen hus. Vi går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller leveringssikkerhed.

Læs mere om at bygge nyt hus med Lasse Larsen Huse

Læs mere om vores typehuse og se de 7 fordele

Fuld tryghed i funderingsforhold samt finansiering

Det vigtigste for os er, at du er tryg. Derfor tilbyder vi fast pris på ekstrafunderingsforhold og bortkørsel af overskudsjord inden udmatrikulering. Så undgår du overraskelser under byggeriet og kender slutøkonomien på det samlede husprojekt, når du køber grunden.

Derudover finansierer vi grundkøbet i hele byggeperioden, så du betaler først, når du flytter ind.

Dette giver jer et fuldt økonomisk overblik og en sikkerhed for, at der ikke dukker nogen uforudsete udgifter op undervejs

Book et møde 

Vi har bygget individuelle huse på samme CVR nummer siden 1975

Lasse Larsen Huse har bygget typehuse af højeste kvalitet til danskerne siden 1975. Gennem mere end 45 år har vi opført mere end 2500 gennemtænkte og velindrettede ægte Lasse Larsen huse på landsplan. 

Kerneværdierne for vores husbyggeri er tidløs arkitektur, kvalitetsmaterialer og høj teknisk indsigt – kombineret med en åben og tillidsfuld dialog med dig som bygherre gennem hele byggeprocessen.